(Lady) Macbeth-ek


2016. 05. 21. - MOHA - Mozdulatművészek Háza - 20:00

alkotók:
MÁNDY Ildikó - Rendező
előadók:
MÁNDY Ildikó
FENYVES Márk 

Jelmeztervező: SZŰCS Edit, Smink: HALMA Ágnes, Fotó: DUSA Gábor, Fénytervező: PÁLOSI István, PAYER Ferenc,  Zene: XMO-DG-MI, Alkotó munkatársak: FENYVES Márk, DUSA Gábor, CSORBA Krisztina 

Az előadás támogatói:

Orkesztika Alapítvány - MOHA-Mozdulatművészek Háza
Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata, Orkesztika Alapítvány - MOHA-Mozdulatművészek Háza 


Mozdulatművészek Háza címe:

1097 Budapest Tagló u 11-13. (a Kemikál-telepen belül)

Hogyan jutsz el oda?

BKV-val: 23-as, 54-es vagy 55-ös busszal a Boráros tértől négy megálló - a Soroksári út másik oldalán a megállóval egy vonalban kezdődik a Tagló utca (Boráros tér - Haller utca - Vágóhíd - Földvári utca - Beöthy utca)

1-es villamos
Lágymányosi hídi végállomásától kb. 8 perc gyalog - tovább a Soroksári úton -, vagy két megálló busszal.
(Bécsi út - Óbudai rendelőintézet -Flórián tér -Árpád híd - (Szentlélek tér) H - Népfürdő utca - Árpád híd M - Honvéd Kórház - Lehel utca - Reitter Ferenc utca - Kacsóh Pongrác út - Erzsébet királyné útja - Ajtósi Dürer sor - Zugló vasútállomás - Egressy út - Stadionok M - Hős utca - Hidegkuti Nándor Stadion - Kőbányai út - Vajda Péter utca - Népliget M - Gyáli út - Ferencváros vasútállomás - Mester utca -Lágymányosi híd, pesti hídfő H)

2-es villamos Vágóhíd végállomásától kb. 8 perc gyalog - tovább a Soroksári úton -, vagy két megálló busszal. (a villamos a Jászai Mari térről indul).

51-es villamos
A Mester utcától 8 megálló. A Hentes utcai megállótól tovább kell jönni a Gubacsi úton, majd a MOL kútnál balra - kb 1 perc gyalog.
(Mester utca (Ferenc körút) - Bokréta utca - Szakorvosi rendelő - Haller utca - Vágóhíd utca - Könyves Kálmán körút - Koppány utca -Hentes utca)

24-es villamos Keleti Pályaudvartól (Festetics Gy. utca) indul, a végállomás: Vágóhíd. Onnan kb. 8 perc gyalog - tovább a Soroksári úton -, vagy két megálló busszal.

Autóval:
A Soroksári úton kell jönni kifelé a városból. Jobbra a Nemzeti Színház és a MÜPA a Lágymányosi Híddal, utána az OBI majd nagyon hamar látszik balra a Tesco ahol balra be kell fordulni a Koppány utcába. Utána az első kereszteződésnél jobbra fordulni, így a Gubacsi úton vagyunk. Elég hamar, a MOL kútnál cselesen kanyarodik az út egy kicsit balra, de mi nem követjük a kanyart, hanem egyenesen megyünk ott, majd rögtön jobbra. Az a Tagló utca, már látszik egyből a Kemikál Telep is. Az utca közepén van balra egy autó bejáró sorompóval. Itt érdemes indexelés mellett integetni a portásnak és már jöhetsz is egyenesen, majd jobbra ahol megtalálod a Mozdulatművészeti Stúdiót. Szóval igaz a jó hír, be lehet állni az udvarba!

A Tagló utca - Soroksári úti saroktól valamint a Gubacsi úton a 51-es megállójától tappancsok és MMS feliratok kísérnek végig a földön, hogy véletlenül se tévedj el!

Mándy Ildikó Társulata  

(Lady) Macbeth-ek

Vacsora_Gyilkosság_Szex_Revü

VokálSzólóDuett

-Fizikai színház, kémiai hatással- Shakespeare után, szabadon- 

Shakespeare, a lázadás, a korlátlan szabadság, az őrület költője, költészete a teljesség.
A Macbeth a hatalomra törés, a hatalomvágy története. A hatalomvágyé, amelyet önmagunkkal és másokkal vívunk. XX és XY emberi kromoszómák története, az emberi lény ellentmondásokkal teli létezése.

https://www.ildikomandy.org/aktual/macbeth1.html